Please reload

הסיפור מאחורי "ROLADIN" ל' ת"א-יפו

October 25, 2017

תכנון ועיצוב: SAY Design studio

צילום: 181Architecture Photography

 

 

מדובר בסניף בוטיק של רשת הקונדיטוריות ובתי הקפה "רולדין". מאחר ומדובר בסניף של רשת, העיצוב במקרה הזה היה צריך להיות מותאם בצורה ייחודית למיתוג ולמוצר של הרשת.  יחד עם זאת, הקונדיטוריה תוכננה במרכז מסחרי ישן בשכונת ל', השטח שיועד לסניף היה קטן מאד, עם תקרות גבוהות מאד, כך שהמיקום ומאפייני החלל דרשו התייחסות שונה וייחודית משאר סניפי הרשת.

 

חיפוי קירות בעץ, נוטפדר גוון בהיר, מוסיף טקסטורה עדינה לקירות המוקם

 

גודל החנות כ-25 מ"ר הכוללים אזור מכירה, אזור אפייה ומחסן ו-35 מ"ר לטובת אזורי ישיבה חיצוניים. 

בעקבות התנאים המגבילים של המקום מבחינת הגודל היה צורך בתכנון שמנצל בצורה מקסימאלית את השטח, יחד עם זאת מייצר מרחב נעים ללקוח וכמובן מציג את המבחר  הרב של דברי המאפה בצורה הטובה ביותר, כך שנדרש תכנון ייחודי של אופניי התצוגה השונים.

 

מקרר פלדמן בחיפוי אבן טבעית יוקרתית כולל שילוב מידוף בתלייה הפונה גם לחזית החיצונית

 

מאחר ומדובר בסניף ייחודי, נעשה שילוב בחומרים יוקרתיים יותר, אבן טבעית יוקרתית, ריצוף באריחי בטון, מסגרות ומידוף ברזל בגוון שחור מט, חשיפת קורות ברזל אשר חודרות את הגלריה, שילוב תאורה טכנית ע"ג הקורות וחשיפת תעלות המיזוג במראה שחור מט אלגנטי.

 

תאורה טכנית בגוון שחור ממוקמת ע"ג קורות ברזל חשופות ותאורה דקורטיבית- גופי תאורה מפליז המשתלשלים מהתקרה הקונסטרוקטיבית של המקום עם נורות פחם המוסיפות חמימות

 

צילומים נוספים:

מידוף שכולו עשוי ברזל בגוון שחור מט

 

מידוף ברזל צר שמעוגן לקיר תוכנן בצורה אידאלית לתצוגת עוגיות

 

שולחנות ברזל קומפקטיים בגוון שחור מט מיוצרים בהזמנה

   חזית המאשרת פתיחה לחוץ לטובת שירות והוצאת שתיה

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

פוסטים אחרונים
Please reload

פירסום
תגיות
Please reload