Good morning Sunshine

BENEDICT BAKERY

WHAT

בנדיקט בייקרי

צילום: שרית גופן

פנים כ-165 מ"ר, אזור ישיבה חוץ 60 מ"ר

WHERE

קדימה-צורן

WHEN

2022

עיצוב ותכנון בייקרי של קבוצת בנדיקט

הפרויקט כלל פיתוח קונספט עיצובי לרשת גוד מורנינג סאנשיין- בית קפה ומאפיה מבית בנדיקט. 

אפיון מחדש של עיצוב, חומרים, פרטים והתאמתם למותג של הרשת.

העיצוב הנבחר משלב חמימות באמצעות שימוש בעץ טבעי מגוון, שימוש בברזל עם נגיעות של פרטי פליז- במחברים, בידיות ובתאורה הדקורטיבית. הדלפקים והחיפויים משלבים שימוש באבן טבעית- ירוקה, המדגישה את המוצר המוצג עליה. 

המוצרים של הבייקרי הם המרכז של היצירה, כך שהתכנון ממקם אותם בחזית. האפייה היא החלק המרכזי של הבייקרי, חשופה לעיניי הלקוח. כך שניתן להרגיש, להריח ולצפות במטבח ובאזור האפייה שממוקם מאחורי הזכוכית.